Tilaus- ja toimitusehdot

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Tilaukset toimitetaan yleensä kolmen arkipäiväin sisällä tilauksesta, edellyttäen että tuoteitta on varastossa.


Toimitustavat:

Postipaketti – tilaajan kotipaikkaa lähimpänä postipisteeseen. Ilmoita info kentässä, jos haluat paketin johonkin tiettyyn postin noutopisteeseen.


Maksutavat ja -ehdot:

Checkout – Eri pankkien suoramaksut ja osamaksu sekä pankki- ja luottokorttimaksut.
Lue lisää: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot


Tuotepalautukset / peruutukset

Tuotepalautukset Postin kautta, saman toimittajan kautta kuin ne ovat saapuneetkin.

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen kuluttajansuojalain nojalla 14 päivän sisällä ilman mitään erityisiä syitä. Jos tuotetta on keretty käyttää sitä ei voi enää palauttaa. Maksettu summa hyvitetään tilillenne 30pvän kuluessa, mikäli tilinumero ilmoitetaan meille ja kuittikopio on liitettynä lähetykseen.
Muistathan, että palauttamasi tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa, alkuperäisessä pakkauksessaan ja käyttämätön. Mikäli palautuksessa ei kuitenkaan ole kaikkea sinne kuuluvaa tai se on huonossa kunnossa asiakkaan aiheuttamasta syystä, pidätämme pääsääntöisesti 30%-50% myyntihinnasta vahingonkorvauksena.

Palauttaessanne tuotteen liittäkää mukaan kuittimme ja tilinumerosi. Kerro myös palautuksen yhteydessä kirjeellä, sähköpostilla tai puhelimitse miksi tuote ei käynyt tarkoitukseenne. Tai jos tuotteessa on vikaa kerro mahdolliset vaihtotoiveet. Toimituskuluja ei palauteta, ellei palautuksen syy johdu virheellisestä tuotteesta.